Sandoz Hrvatska: Dobrobit zaposlenika je prioritet

Sandoz Hrvatska je ove godine ponovno zadovoljio standarde za Poslodavac Partner certifikat i to kao samostalna kompanija. Uz veliku organizacijsku promjenu, Sandoz je na godišnjoj certifikaciji pokazao da kontinuirano unaprjeđuje HR prakse i prioritizira dobrobit zaposlenika kroz sve izazove, baš kao i sve nositeljice Poslodavac Partner certifikata.

Kompanija brine o iskustvu zaposlenika od prvog dana, promiče kulturu povratnih informacija, odgovara na zahtjeve i potrebe zaposlenika, odaje im razna priznanja i osigurava preko 20 novčanih i nenovčanih benefita. Uz sam Poslodavac Partner certifikat, Sandoz je ove godine preuzeo još jedan certifikat SELECTIO Grupe, prvi u Hrvatskoj koji se vodi načelom „jednaka plaća za jednaki rad“ – Equal Pay Champion. Ovaj certifikat ima ključnu ulogu u uspostavi transparentnih sustava plaća na radnim mjestima diljem Hrvatske te pokazuje Sandozovu posvećenost ravnopravnosti u poslovanju.

Podrška zaposlenicima u razvoju karijere

Svi zaposlenici su u protekloj godini prošli dodatne edukacije te su svima dostupne i različite razvojne aktivnosti, od coachinga i mentorstva do rotacije poslova. Kompanija je ove godine pokazala i značajan fokus u mjerenju efikasnosti provedenih edukacijskih aktivnosti što pokazuje predanost osiguravanju raznih razvojnih prilika koje zaposlenicima omogućuju profesionalni rast i zadovoljstvo. Sandoz kroz različite kanale komunicira kriterije za napredovanje kako bi osigurao transparentnost samog procesa.

Zaposlenici su na različite načine nominirani za programe priznanja. To uključuje i program Spark za inovativnost, doprinos organizacijskoj kulturi i dijeljenje znanja. Sandoz je fokusiran i na izgradnju jake timske kohezije i međuodjelne suradnje raznolikih timova koji stvaraju inovativne proizvode i ideje. Kompanija njeguje vrijednost “Otvoreni umovi otvaraju vrata” kako bi kontinuirano unaprjeđivala kulturu povratnih informacija i otvorene komunikacije. Godinama uvode i mjere za bolju ravnotežu poslovnog i privatnog života te su zaposlenici zadovoljni dostupnim opcijama različitih fleksibilnih oblika rada.

Upiši svoj e-mail i zatraži Poslodavac Partner oznaku.

Upiši svoj e-mail i zatraži dokument.

Enter your e-mail and request Brochure.

Enter your e-mail and request Badge Guidelines.